Privacy- en Cookiebeleid

M & T, gevestigd aan Slangenstraat 66, B-3210 Linden, België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://m-tgifts.com
Slangenstraat 66
B-3210 Linden
België
+32 (0)16 25 60 40
info@m-tgifts.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

M & T verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@m-tgifts.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

M & T verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

M & T neemt #responsibility op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van M & T) tussen zit. M & T gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: #use_explanation

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

M & T bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: #retention_period

Delen van persoonsgegevens met derden

M & T deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. M & T blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt M & T jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. [voeg hier een tabel toe met: de categorie waar derde toe behoort, naam en jurisdictie, doel en welke gegevens.]

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

M & T gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. M & T gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld: Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door M & T en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@m-tgifts.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . M & T wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

M & T neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@m-tgifts.com

1. Deze website gebruikt de volgende cookies

Functionele cookies Deze cookies zijn nodig voor de werking van de webshop. Deze cookies worden ook gebruikt als de bezoeker nog geen cookies heeft geaccepteerd.

Cookie Omschrijving
PHPSESSID Bezoekerssessie waarmee bijvoorbeeld de winkelwagen en ingevulde formulieren opgeslagen worden.
SRV_ID Hierin wordt bijgehouden met welke server verbinding is gemaakt, zodat de bezoeker op dezelfde server blijft tijdens zijn sessie.
cookieControl Deze cookie wordt alleen gezet als de bezoeker cookies heeft geaccepteerd. Zo kan de webshop zien of de cookies geaccepteerd zijn.

2. Tracking cookies

Google Analytics Google Analytics is via de instellingen van de webshop te activeren door een Google Analytics code (UA code) in te voeren. Via de instellingen van de webshop is er ook controle voor de klant van M & T op wanneer Analytics cookies gebruikt mogen worden, en of bepaalde onderdelen van Analytics wel of niet mogen tracken als de cookiewaarschuwing niet is geaccepteerd. Google verwerkt de cookies volgens haar online te raadplegen privacybeleid.

Cookie Omschrijving
_ga,_gat,_gid Google Analytics. Via instellingen is het mogelijk om al dan niet anoniem tracken toe te staan zonder cookiewaarschuwing, of Google Analytics eCommerce tracking toe te staan zonder cookiewaarschuwing.

3. Overige cookies

Het is voor klanten van M & T mogelijk om zelf HTML en JavaScript aan hun website toe te voegen. Hiermee kunnen dus ook andere cookies geïntroduceerd worden. Daarnaast kunnen door het invoegen van video, social media knoppen en andere objecten cookies van derde partijen worden toegevoegd. Op deze laatste twee soorten cookies heeft M & T geen invloed.

Daarnaast zijn er een paar optionele functionaliteiten die M & T zelf aanbiedt:

Cookie Omschrijving
newsletterPopup Als er een nieuwsbrief-inschrijfformulier als pop-up is ingericht, dan wordt met deze cookie bijgehouden of de popup al een keer getoond is.

4. M & T gebruikt de volgende cookies

Functionele cookies Deze cookies zijn nodig voor de werking van M & T. M & T is alleen toegankelijk met inloggegevens.

Cookie Omschrijving
PHPSESSID Bezoekerssessie waardoor sessievariabelen voor de werking van M & T kunnen worden opgeslagen.
SRV_ID Hierin wordt bijgehouden met welke server verbinding is gemaakt, zodat de bezoeker op dezelfde server blijft tijdens zijn sessie.
promocatUser In deze cookie wordt sessie-informatie specifiek voor de ingelogde gebruiker van M & T bijgehouden (gebruikersnaam, rechten, e.d.).
G_ENABLED_IDPS Een cookie van Google die nodig is voor de integratie van Google Charts waarmee diagrammen worden getekend.


Privacy

M & T respecteert de privacy van alle gebruikers van haar shops en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.


Uw persoonlijke gegevens

We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we uw gegevens voor nodig hebben:  Als u een bestelling plaatst, hebben we uw NAW-, e-mailadres- en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen. Wanneer u toestemming heeft gegeven zullen we soms uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, stuurt u dan een e-mail naar info@m-tgifts.com met de tekst 'uitschrijven'.


Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door een bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. In deze cookies kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van de bezoeker worden vastgelegd, zodat de internetpagina bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren kan worden aangepast. Ook kunnen (tijdelijke) cookies worden gebruikt om de werking van een internetpagina te verbeteren. Voor zover M & T dergelijke cookies gebruikt, zijn deze bedoeld om onze website efficienter te laten werken en niet om gegevens over het individuele internetgebruik te verzamelen.


Links naar andere websites

De website van M & T bevat links naar andere websites die buiten het M & T-domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. M & T is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacybescherming op die sites.

Indien u vragen heeft over de Privacy Policy van M & T, dan kunt dit melden via onze contactpagina.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent